Anunt important

Sc. Bahna conditii specifice 2019-2020 Condiţii specifice, precum şi grila de evaluare stabilită la nivelul unităţii noastre pentru etapele de transfer consimţit între unităţile de învăţământ a personalului didactic aflat în restrângere de activitate şi pretransfer Share This:

Condiţii specifice, precum şi grila de evaluare stabilită la nivelul unităţii noastre pentru etapele de transfer

Condiţii specifice, precum şi grila de evaluare stabilită la nivelul unităţii noastre pentru etapele de transfer consimţit între unităţile de învăţământ a personalului didactic aflat în restrângere de activitate şi pretransfer Share This:

Anunt organizare concurs

Scoala Gimnaziala Comuna Bahna organizeaza concurs conform HG 286/2011, modificata prin HG 1027/2014 pentru ocuparea unui post contractual de executie, temporar vacant pe perioada determinata de ingrijitor scoala 0.5 norma. Detalii pribind bibliografia, conditiile de participare si calendatul concursului se regasesc in documentul atasat prezentului articol. Share This:

Ultima zi de şcoală

Ultima zi de şcoală, prilej de bucurie, moment de bilanţ şi de sărbătoare. O zi încărcată de emoţie, o zi în care clopoţelul nu ne mai cheamă în clase. El vesteşte de adeastă dată finalul unui an şcolar şi sosirea vacanţei de vară. Share This:

Săptămâna ,,Şcoala Altfel”

Săptămâna ,,Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun! A fost prilej de bucurie pentru copiii de la şcolile de comuna Bahna. Cadrele didactice împreună cu elevii au desfăşurat activităţi diverse, atractive şi cu valenţe educative deosebite: Excursie şcolară ,,Coşul cu fructe, coşul cu sănătate” – proiect organizat de Consiliul Judeţean  Neamţ în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ. Elevii şcolii Noastre au realizat eseuri, desene şi au fost răsplătiţi cu premii în cărţi şi diplome. Plantare … Citeste mai mult…